Telefon: +40 723 088 352 E-mail: sales@aspiscine.ro

Consultanta

    Echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție cu o vastă experiență în domeniu și ultimele informații din branșă. Vă ajutăm să gasiți varianta optimă în ceea ce privește soluția constructivă, materialele folosite și tipul de finisaje. În felul acesta la finalul lucrării, proiectul să va integra perfect în ambientul spațiului rezidențial. Vă explicăm încă de la început care sunt costurile inițiale ale investiției, precum și costurile ulterioare, generate de utilizarea și întreținerea piscinei, saunei sau a centrului wellness.

   Ce înseamnă consultanță în domeniul piscinelor sau a centrelor SPA?

·        Determinarea unui amplasament optim (prin respectarea condițiilor de intimitate, alegea unui loc  protejat de vânt,  sau ferit de expunerea la soare);

·        Stabilirea cu exactitate a proiectului ce urmează să fie executat;

·        Integrarea proiectului în ansamblul proprietății clientului;

·        Verificarea solului și a vegetației din imediata apropiere;

·        Alegerea modelului de piscină (formă, dimensiuni, adâncime, culoare, material);

·        Alegerea echipamentelor necesare dotării piscinei sau a centrelor SPA;

·        Schițarea planurilor de trasare a căilor de circulație către piscină și în jurul acesteia;

·        Evaluarea opțiunilor și a accesoriilor disponibile, precum și calcularea costurilor aferente;

·        Estimarea bugetului de construcție și funcționare al piscinei sau al centrului SPA

Scopul nostru este să venim în ajutorul persoanelor fizice si juridice cu toate informațiile de care au nevoie, indiferent de amploarea proiectului. Consultanții nostri  simplifică informațiile, astfe încât toate amănuntele legate de piscine, saune, echipamente, întreținere ulterioară, substanțele de tratare a apei, placare sau finisare să fie complet și ușor înțelese.

De ce sa ne alegeți pe noi? Pentru că menținem în permanența contactul cu cei care ne solicită ajutorul. Suntem o echipă flexibilă, ce se poate adapta cu ușurința exigențelor fiecărui client. Experiența noastră, personalul calificat, echipamentele moderne fac din echipa noastră alegerea perfectă atunci când vine vorba despre piscine.

 Pentru detalii, vă rugam sa ne contactați!