Telefon: +40 723 088 352 E-mail: sales@aspiscine.ro

Proiectare

    AS Piscine execută la cele mai înalte standarde de calitate proiecte pentru piscine private sau publice, centre SPA și wellness. Prima fază de abordare a proiectului constă în identificarea cerințelor clienților, compartimentarea corectă a centrului, așezarea în plan și schițarea proiectului inițial.

Proiectul tehnic este excutat de către o echipă de specialiști în domeniu, respectând toate normele în vigoare la nivel național. Desenele tehnice, planșele și alte detalii de execuție sunt realizate de către arhitecți cu experiență, pregătiți să proiecteze orice, de la cea mai simplă piscină până la cele mai sofisticate centre SPA și wellness.

Vă oferim soluții tehnice personalizate pentru realizarea piscinelor și centrelor SPA, ideale pentru spațiile rezidențiale, hoteluri, pensiuni, centre de relaxare. Pentru a obține rezultate de excepție, etapa de proiectare necesită toată atenția specialiștilor nostri, astfel ca proiectul final este alcatuit din mai multe parți, după cum urmează:

  • Proiectul de construcție a piscinei/centrului SPA sau wellness;
  • Proiectul tehnologic al sistemului de filtrare a apei;
  • Proiectul instalației de tratare a apei;
  • Proiectul instalației electrice;
  • Proiectul de amenajare interioară (pentru centrele de relaxare);
  • Proiectul de instalare a echipamentelor de masaj, hidroterapie sau termoterapie.

Prețul serviciilor de proiectare sunt stabilite în funcție de dimensiunea și caracteristicile piscinei sau ale centrului de relaxare. Luăm în calcul personalul necesar, dar și timpului alocat pentru execuția proiectului. Pentru mai multe detalii, puteți discuta oricând cu unul dintre reprezentanții nostri. Va așteptăm!