Telefon: +40 723 088 352 E-mail: sales@aspiscine.ro

Renovari

    Dacă aveți o piscină, indiferent cât de mică sau mare este aceasta, înseamnă că vă bucurați deja de confort și relaxare dar și de celelalte beneficii aduse sanătății. Cu toate acestea, indiferent de standardele de calitate ale echipamentelor și ale materialelor folosite la constructia piscinei, vor exista mereu responsabilități și cheltuieli suplimentare. Odată cu trecerea timpului, piscinele pot suferi pierderi de apă, deteriorări estetice, iar apa poate deveni urât mirositoare. Noi vă putem ajuta cu cele mai bune servicii de renovare și întreținere oferind garanție pentru lucrările prestate.

Cele mai dese întâlnite cauze care necesită renovarea piscinei pot fi monoblocul multifuncțional sau deteriorarea finisajelor. Mai exact, la piscinele din beton pot să apară fisuri în structura bazinului sau în cazul în care se utilizează echipamente de slabă calitate sau subdimensionate, apa nu va fi complet igienizată (de aici și modficarea culorii sau a mirosului).

Condițiile meteo nefavorabile pot contribui de asemenea la deteriorarea finisajelor și pot cauza infiltrații de apă, slăbind structura de rezistența a piscinei. Regulile de utilizare a piscinei trebuie întotdeauna respectate. În momentul în care renovarea piscinei nu mai poate fi amanată, noi vă oferim cele mai bune soluții, indiferent de complexitatea problemei.

Intervenim cu promptitudine asupra porțiunilor deteriorate, înlocuim echipamentele ce nu mai functioneaza la capacitate maxima și efectuăm toate retușurile necesare pentru ca piscina să arate ca nouă. Specialiștii nostri lucrează cu produse de calitate superioară și echipamente moderne. Nu vom crea disconfort și vom finaliza renovarea într-o perioada foarte scurta.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.