Telefon: +40 723 088 352 E-mail: sales@aspiscine.ro

Reparatii piscine

    Indiferent de materialele din care este construită piscina dumneavoastră, odată cu trecerea timpului culoarea acesteia se va estompa din cauza acțiunii soarelui și a apei, iar pereții se vor deteriora. Orice piscină poate avea pierderi de apa, tuburi fisurate, filtru de nisip dimensionat gresit, o instalație electrică prea veche, o pompă cu pierderi de apă și multe alte probleme de natură tehnică. Toate acestea pot determina contaminarea apei, surparea terenului în cazul  scurgerilor de apă, apariția șocurilor electrice și multe alte probleme ce pot afecta siguranța utilizatorului.

În cazul în care nu dispuneți de resursele necesare pentru a remedia oricare dintre aceste defecțiuni, recomandam să nu mai utilizați piscina până când o echipa de specialisti nu se prezintă la fața locului pentru a identifica și a analiza problemele. Așdar, indiferent dacă există probleme de estetică sau probleme de mentenanță, acestea nu pot fi ignorate pe termen lung.

Principalele reparatii la piscine constau în recondiționarea acestora prin vopsire, montare de ceramică specială sau de linner (folie PVC specială). Utilizăm vopsele cu un grad sporit de rezistență la soare și apă, dar care asigură în același timp un aspect plăcut. În cazul în care există pierderi de apă vom impermeabiliza bazinul. Acest procedeu se realizează folosind ciment cu rășină, o compoziție ce oferă pereților bazinului elasticitate și etanșare completă.

Pentru a beneficia mereu de o apă curată și igienizată, vom schimba sistemul de filtrare. Acesta va fi ales în conformitate cu documentația și studiul sistemelor adecvate tipului de piscină pe care îl dețineți.

Pentru mai multe informații despre reparații piscine și tarifele percepute de către compania noastra, nu ezitați să ne contactați!