Telefon: +40 723 088 352 E-mail: sales@aspiscine.ro

Sisteme de filtrare si tratare a apei

    Apa existenta intr-o piscina este contaminata in mod permanent cu germeni si bacterii prezente atat in aer, cat si pe animale, insecte, pasari si oameni. De aceea, orice bazin de inot sau piscina are nevoie de un echipament de filtrare si tratare a apei, care sa asigure conditiile de igiena necesare. Noi va oferim sisteme de filtrare si tratare a apei de calitate superioara, la cele mai bune preturi. Puteti opta pentru sisteme de filtrare a apei pentru piscine vechi si noi, dar si filtre monobloc Filtrinov.

   Printre produsele noastre regasiti pompa Bertney de 5 ,10 si 16 mc/h, destinata filtrarii apei din piscinele din beton. Acest dispozitiv se monteaza cu doua bolturi pe marginea picinei, este prevazuta cu filtru de hartie si asigura tratarea apei in mod corespunzator. Pompa este dotata si cu suport pentru pastilele de oxigen sau clor.

  Tot noi va putem oferi si doua modele de filtru monobloc extrem de performante. Acestea se integreaza cu usurinta in peisajul piscinei, fiind deosebit de estetice, functioneaza automat si nu necesita supraveghere permanenta. Este economic, intrucat are o putere absorbita mica si nu necesita investitie in caminul tehnic, dar si eficient, apa fiind perfect filtrata si curatata de imperfectiuni.

  Aceste sisteme de filtrare si tratare a apei contribuie in acelasi timp la economisirea apei. Odata instalate, acestea ajuta la purificarea apei, ce poate fi utilizata in continuare, fara sa fie schimbata sau recirculata. Aceste echipamente elimina particulele si materialele care constituie sursa contaminarii apei. Impuritati precum frunze, insecte, polen, par, transpiratie etc sunt retinute de catre filtrul de nisip. Asadar, prin eliminarea unei cantitati mari de materie organica, filtrul ajuta la diminuarea dezinfectantilor folositi pentru apa din piscina.

   Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, ne puteti contacta oricand!