Telefon: +40 733 195 582 E-mail: sales@aspiscine.ro

As Piscine, pentru confort si relaxare

Posted by admin 20.07.2016 0 Comment(s)

Primele lucruri care ne vin in minte atunci cand auzim cuvantul “piscina” sunt relaxare, odihna si placere. Din pacate, instantaneu ne trezim la realitate si realizam ca a fi proprietarul unei piscine in adevaratul sens al cuvantului presupune si un buget pe masura. Aceasta inseamna, pe langa constructia ei, si alte activitati destul de costisitoare, printre care: intretinerea piscinei, incalzitoarele de apa aferente, dispozitive de curatat piscina, substantele chimice din interior, masurile de siguranta si diferitele accesorii pentru piscina.

Pe de alta parte, daca bugetul dumneavoastra nu poate suporta asemenea cheltuieli, puteti recurge la cea mai buna solutie: minipiscinele. Iar aici intervine compania As Piscine din Timisoara, care are in stoc o gama larga de piscine de tip SPA cu cascada, hidromasaj, aeromasaj, filtrare si incalzire. Aceste produse sunt puse la dispozitia dumneavoastra atat in Timisoara cat si in alte orase din tara de unde exista comenzi. Avand in vedere calitatea acestei vieti de de zi cu zi, minipiscinele sunt cele mai eficiente modalitati de indepartare a stresului si vor face deliciul tuturor celor care se vor bucura de ele impreuna cu dumneavoastra. Ele sunt adecvate si usor adaptabile montarii alaturi de orice profil de piscina, clasic sau modern. De asemenea, aceste SPA-uri reprezinta punctul culminant al confortului si dau cu adevarat dimensiunea stilului dumneavoastra de viata.

 Iata si cateva dintre produsele din gama minipiscinelor pe care le comercializeaza As Piscine din Timisoara:

– SPA Regina cu cascada: are 5 locuri. In interiorul ei puteti sa va bucurati de compania prietenilor sau a familiei si sa va relaxati printr-un hidromasaj efectuat prin intermediul celor 32 de duze de hidromasaj si cele 10 duze de aeromasaj.

SPA-ul Regina se poate monta alaturi de orice piscina fiind un SPA elegant, formele sale corespunzand celor clasice sau moderne ale piscinelor. Este prevazuta cu pompa hidromasaj 2 CP si suflanta de aer.

– SPA Regina cu cascada, filtrare si incalzire: in plus fata de cea simpla, aceasta dispune si de un generator de ozon. In apa sau aer, ozonul este capabil sa oxideze majoritatea componentilor organici si anorganici, transformandu-i in compusi inerti. Majoritatea poluantilor de mediu ce se gasesc in apa sunt neutralizati prin tratarea cu ozon.

Pe langa aceste minipiscine, As Piscine va pune la dispozitie si o gama larga de produse si servicii care va vor veni in ajutor daca detineti o piscina:

– Tratarea apei: algicide, analiza apei, dezinfectanti pe baza de clor, dezinfectanti pe baza de oxigen activ, produse de curatare, produse pentru iernare piscine, produse speciale, substante regulatoare de pH, tratarea automata a apei.

– Diferite accesorii: fotometru Scuba, fotometru Multidirect si dozator plutitor de chimicale.

– Acoperisuri: Dupa cum bine stim, piscina trebuie sa stea acoperita atunci cand nu este folosita, pentru a evita orice fel de accidente, precum si pentru a proteja piscina. Tocmai de aceea, As Piscine va vine in ajutor cu o gama de acoperisuri cu un design modern, montaj rapid si construite din materiale de cea mai buna calitate.

– Sisteme de incalzit: pentru a va bucura de piscina dumneavoastra, As Piscine va ofera sisteme de incalzire a apei care prelungesc perioada in care este folosita piscina pana la 5-6 luni.

– Roboti de curatat piscine: pentru cei care doresc aparate de ultima generatie, As Piscine vine cu o serie de roboti inteligenti pentru curatat piscine.

Si nu in ultimul rand, As Piscine va vine in ajutor cu intreaga sa experienta pentru a va ajuta in luarea unei decizii optime pentru amplasarea si construirea piscinelor publice, rezidentiale sau pentru centrele SPA si Wellness.


 

Leave a Comment