Telefon: +40 733 195 582 E-mail: sales@aspiscine.ro

As Piscine Timisoara – specialistul piscinei tale!

Posted by admin 20.07.2016 0 Comment(s)

Vrei si tu o piscina in care sa te relaxezi cat e ziua de lunga alaturi de prieteni si familie?

Ai deja una, dar ai nevoie de cineva care sa te ajute cu intretinerea acesteia?

Iti trebuie diverse accesorii pentru piscina ta ori produse profesionale pentru tratarea apei?

Compania As Piscine din Timisoara este in acest caz partenerul ideal de care ai nevoie!

Avand experienta in domeniu, As Piscine are pentru tine o multitudine de produse de calitate, toate comercializate la preturi fara concurenta.

Apeland la firma As Piscine ai garantia unor servicii profesionale oferite de specialisti in domeniu ce cunosc toate secretele in materie de piscine, produse de curatare si metodele de intretinere ale piscinelor.

La As Piscine beneficiezi de toate serviciile in domeniu, de la construirea la  echiparea unei piscine, de la exploatarea la servisarea acesteia.

Compania As Piscine iti poate oferi si reconditionarea piscinelor vechi, service specializat pentru piscine sau SPA, echipamente moderne la standarde europene si substante diverse de curatare, ce corespund normelor in domeniu.

As Piscine este compania care a reusit sa se detaseze de restul firmelor de profil atat prin calitatea serviciilor oferite cat si prin produsele de marca pe care le comercializeaza la cele mai mici preturi.

Firma timisoreana colaboreaza cu cu companii de renume in domeniu, printre acestea amintind doar pe Albixon, Aqua SpA Italia, Chemoform, Filtrinov si Rehau.

Apeland la colaborarea cu compania As Piscine ai garantia unor produse de calitate, comercializate intr-o varietate de modele, forme si dimensiuni.

Astfel, in oferta As Piscine gasesti atat piscine interioare cat si piscine exterioare:

  • Modulare, realizate din panouri ce sunt special tratate anticoroziv
  • Piscine din ALU-ZINC  – produsele sunt realizate prin combinarea unor panouri de tabla de otel (de 2 mm, tratata chimic cu zinc – ce confera o protectie maxima in exploatare) si aluminiu 100%, care face ca materialul sa aiba durabilitatea maxima.
  • Piscine din beton monolit
  • Piscine din materiale compozite (fibra de sticla)

Un loc aparte in oferta companiei As Piscine din Timisoara il ocupa piscinele modularemetalice ce sunt realizate din diverse panouri metalice, protejate special impotriva coroziunii.

Specialistii As Piscine trateaza panourile metalice din care realizeaza piscinele modulare cu un aliaj special de zinc si aluminiu, produsele avand astfel o rezistenta crescuta la coroziune.

Si tot la categoria piscinelor modulare aflate in oferta As Piscine veti gasi si piscinele modulare din blocuri de beton, izolate termic pentru obtinrea unui confort sporit in exploatare.

Toate piscinele comercializate de compania As Piscine pot fi montate si instalate cu rapiditate si usurinta.

De ce sa nu profiti acum de oferta de nerefuzat a companiei As Piscine din Timisoara?

Alege piscina care se potriveste stilului si personalitatii tale si te vei putea rasfata in voie in aceasta impreuna cu familia si prietenii tai!

As Piscine – specialistul piscinei tale!

Leave a Comment