Telefon: +40 733 195 582 E-mail: sales@aspiscine.ro

As Piscine: Piscine monobloc din fibra de sticla pentru confort la tine acasa

Posted by admin 20.07.2016 0 Comment(s)

Vrei sa te relaxezi intins la soare si sa te racoresti inotand intr-o apa limpede, alaturi de cei dragi? Desigur ca da! Mai ales ca afara este cald, este vara iar statul la soare impreuna cu o baie rece este tot ceea ce ai nevoie pentru a uita de grijile cotidiene. Acum poti sa ai toate acestea chiar la tine acasa cumparand si amenajand o piscina monobloc din fibra de sticla.

as piscine logoDaca pana acum amenajarea unei piscine chiar in curtea casei tale, sau a casei de vacanta, era doar un vis datorita preturilor extrem de ridicate, acum iti poti permite luxul relaxarii in piscina proprie departe de aglomeratia de la stranduri sau de pe litoralul romanesc aflat demult in degradare. Iti poti achizitiona cu usurinta o piscina monobloc pentru a o instala apoi in sanul caminului mult indragit.

Piscinele monobloc din fibra de sticla au preturi avantajoase si vin cu numeroase avantaje. Pentru a te putea bucura de o piscina particulara, de obicei trebuie sa apelezi la o companie de specialitate care sa efectueze lucrarea propriu-zisa: saparea gropii unde va fi amplasata piscina, izolarea, crearea instalatiei de apa, camera de comanda, zidirea si asa mai departe. Aceste operatii necesita timp si o investitie majora, care nu se prea justifica, mai ales daca nu cautati sa extindeti piscina catre o mini afacere.

Pentru cei ce isi doresc o piscina numai a lor, de dimensiuni medii, atunci o alternativa la cele deja mentionate o reprezinta achizitionarea piscinei monobloc din fibra de sticla. Aceasta este rezistenta in timp, este practica, usor de manevrat si instalat, iar calitatea materialului este una de ultima generatie. Pentru a va putea bucura de piscina monobloc o sa aveti nevoie totusi de groapa propriu-zisa, groapa pe care o puteti realiza apeland la servicii de specialitate, firma As Piscine fiind una dintre alegeri, sau pe care o puteti realiza pe cont propriu.

Apoi, pentru procurarea piscinei intotdeauna utilizati furnizori atestati, cu experienta in domeniu, care va pot ajuta in alegerea solutiei care se preteaza cel mai bine dorintelor si posibilitatilor dumneavoastra. As Piscine comercializeaza piscine monobloc din fibra de sticla de inalta calitate si la preturi avantajoase. Impreuna cu piscina pot fi livrate si accesorii, precum pompe de filtrare a apei, scari interioare, sistem de iluminat, sau sistem de incalzire a apei. Toate serviciile sunt oferite in urma unei sfatuiri cu beneficiarul, pentru a se gasi solutii ce sunt pe placul acestuia din urma.

Pretul unei piscine se stabileste in urma comenzii si in urma preferintelor indicate: dimensiuni, forma, model, accesori incluse, instalare sau montaj asigurat, etc. As Piscine ofera servici complete pentru transportul si montajul piscinelor la domiciliu precum si solutii de curatare, reparatie si intretinere piscine. Experienta si profesionalismul ne recomanda, asadar daca sunteti in cautarea unei piscine ideale pentru familia dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

Pe langa piscinele monobloc din fibra de sticla, la As Piscine puteti gasi: piscine metalice, piscine modulare, mini-piscine, finisaje, accesorii, articole de plaja acoperisuri de piscine, acoperisuri spa, roboti de curatare piscine si multe altele.

Leave a Comment