Telefon: +40 733 195 582 E-mail: sales@aspiscine.ro

As Piscine – Rasfat si calitate

Posted by admin 20.07.2016 0 Comment(s)

Vreti sa va achizitionati la cel piscina fibra de sticlamai bun pret o piscina monobloc realizata din materiale de calitate? Cautati o companie specializata in domeniul piscinelor? Atunci solutia ideala v-o ofera compania As Piscine, cu locatia in Timisoara.

Priceperea si calitatea ireprosabila a produselor si serviciilor oferite cat si satisfacerea exigentelor de orice fel a le clientilor sunt toate prioritare pentru compania As Piscine. Pe langa piscine, veti mai putea alege si dintre produsele de tratare a apei, minipiscine, articole de plaja, servicii de reconditionari piscine si chiar roboti de curatare pentru acestea.

Alegerea piscinei este, de cele mai multe ori, un demers destul de complicat. Pentru a face alegerea corecta trebuie sa tineti cont de cateva aspecte foarte importante:

 • Locatia piscinei. Pozitionarea acesteia si locatia sunt foarte importante. Poti alege sa construiesti o piscina interioara sau una exterioara, in functie de dorintele dumneavoastra. Alegerea din timp al acestui aspect va face restul planificarii mult mai usoara;
 • Alege tipul piscinei. Acestea sunt de mai multe feluri. Exista piscine subterane, piscine supraterane, piscine monobloc, piscine realizate integral din beton si multe altele. Prefabricatele din otel sau fibra de sticla se instaleaza mult mai usor decat cele din beton;
 • Piscinele pot fi construite in foarte multe forme si sunt limitate doar de imaginatia si de bugetul de care dispuneti. Puteti de asemenea (in cazul piscinelor prefabricate) sa achizitionati forme standard, special realizate pentru a spori experienta persoanelor care o utilizeaza;
 • Dimensiunea piscinei. Este foarte important de stiut cate persoane vor folosi piscina. Daca sunt doar doua persoane, puteti opta pentru o piscina mai mica, dar daca doriti sa acomodati si oaspetii sau sa tineti petreceri private, atunci ar trebui sa va orientati catre o piscina mai incapatoare.

Aceste 4 aspecte impreuna cu firma As Piscine sunt ingredientele perfecte pentru a va amenaja piscina mult visata in curtea dumneavoastra.

Compania As Piscine comercializeaza o gama variata de piscine, printre care se numara si piscinele monobloc din fibra de sticla.

Care sunt avantajele utilizarii fibrei de sticla pentru constructia piscinei?

 • Acest material ofera peretului o structura deosebita, originala;
 • Acopera neregularitatile suprafetelor;
 • Elimina lucrarile de finisare ale peretelui si reparatiile suplimentare ce apar in cazul zugravirii cu vopsele lavabile;
 • Confera un plus de rezistenta la interventiile mecanice;
 • Nu mucegaieste;
 • Rezista la umezeala si nu retine umiditatea, lasand in acest mod peretele sa respire;
 • Isi pastreaza dimensiunile datorita adezivului cu care este aplicat;
 • Inlocuieste cu succes faianta, oferind, astfel, o senzatie de caldura si confort.

 

piscina fibra de sticla

Piscinele monobloc din fibra de sticla sunt produse din materiale compozite de cea mai buna calitate, care faciliteaza o montare usoara si rapida. Compania As Piscine va ofera intreaga sa experienta in acest domeniu de activitate pentru a va ajuta in luarea celor mai bune decizii pentru alegerea piscinei monobloc potrivite pentru nevoile dumneavoastra. Avand preturi foarte competitive, acestea vor satisface perfect pretentiile celor mai exigenti clienti.

Date de contact:

Denumirea firmei: As Piscine;

Numar de telefon: 0733 195 583.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

 

Leave a Comment