Telefon: +40 733 195 582 E-mail: sales@aspiscine.ro

Salvarea unei zile de foc – piscina din fibra de sticla

Posted by admin 20.07.2016 0 Comment(s)

Locul din preajma piscina fibra de sticlacasei dumneavoastra poate fi exploatat in diferite moduri. Multi dintre cei ce detin o casa si au si norocul sa aiba un spatiu destul de mare langa aceasta, pot incerca diferite variante. Isi pot amenaja o  gradina, isi pot instala un gratar sau isi pot amenaja o piscina. Oricine si-ar dori ca pe timpul verii, cand soarele “topeste” orice intalneste in cale, sa scape de acest infern de foc facand o baie relaxanta si revigoranta in piscina din spatele casei.

Daca va montati langa piscina si cateva sezlonguri si doua trei umbrele sa va protejeze de razele puternice ale soarelui, atunci veti avea tot ceea ce va trebuie pentru a petrece o buna perioada de timp cu prietenii, familia sau cunostintele dumneavoastra, nefiind nevoiti sa va deplasati foarte mult.

In cele ce urmeaza vom discuta pe larg despre piscine si va vom oferi o solutie foarte eficienta prin care puteti sa va montati o astfel de piscina.

Mai intai, trebuie sa cunoasteti faptul ca exista doua tipuri de piscine: piscina supraterana si piscina subterana. Piscinele subterane sunt mult mai bune din punct de vedere calitativ si al duratei de viata decat cele supraterane, dar necesita mai multe demersuri pentru realizare.  Avantajul enorm ce-l ofera piscina subterana este faptul ca puteti da orice forma doriti acesteia, libertatea mergand mai departe pana la alegerea culorilor si tipurilor de materiale folosite pentru realizarea piscinei.

Firma As Piscine ofera o gama completa de servicii in stransa legatura cu piscina: firma timisoreana poate oferi clientilor servicii complete de montaj al unei piscine, ocupandu-se de tot ceea ce este necesar pentru excavarea terenului (documentatie, masuratori etc.), dar poate oferi si diverse accesorii de plaja, minipiscine sau servicii de intretinere a unei piscine deja existente in curtea dumneavoastra.

Piscinele subterane pot fi realizate din diferite materiale:

  • Piscinele realizate din otel au o durata de viata de pana la 30 de ani. De cele mai multe ori aceasta varianta de piscina va fi finisata cu PVC.
  • Piscinele realizate din beton. Acestea sunt reginele piscinelor, datorita faptului ca au o durata de viata foarte lunga, betonul avand o rezistenta ridicata, iar procesul prin care sunt realizate le confera si rezistenta la actiunea apei si trecerea anilor.
  • Piscinele realizate dintr-un bloc de fibra de sticla.

Acest ultim tip de piscina, cel realizat din fibra de sticla, necesita un timp scurt de montaj. Piscina oferita de firma As Piscine ofera o flexibilitate crescuta, datorita faptului ca blocul din fibra de sticla, fiind realizat in prealabil montarii, poate lua orice forma doreste clientul. Blocul de fibra de sticla va fi apoi instalat peste suprafata excavata. Pentru intarirea ei, acesta se poate combina cu celelalte tipuri de materiale, otel sau beton. Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de acest tip de piscina este faptul ca este foarte usor de intrpiscina fibra de sticlaetinut, spre deosebire de celelalte doua piscine.

Inainte sa va delimitati spatiul pentru amplasarea acestui tip de piscina trebuie sa va asigurati ca acesta sa fie la soare, sa se afle pe un teren stabil, sa fie intr-un loc unde sa aveti intimitate si nu in ultimul rand sa fie cat mai departe de copaci (nu va doriti sa cada frunze in apa din piscina).

Dupa placul clientilor, piscinele pot fi dotate cu o instalatie de incalzire a apei, ideala pentru perioada mai putin calda, cand doriti totusi sa va relaxati in piscina.

Firma As Piscine ofera servicii prompte si profesionale, oferind un raport calitate-pret foarte avantajos.

Leave a Comment