Telefon: +40 733 195 582 E-mail: sales@aspiscine.ro

As Piscine – rasfat si calitate !

Posted by admin 20.07.2016 0 Comment(s)

Vrei o piscina in care sa te rasfeti tu si cei dragi tie?

Ai deja una si nu stii la cine sa apelezi pentru a o intretine ori pentru diferite accesorii?

Vrei produse de tratare a apei, articole de plaja sau chiar un robot care sa te ajute sa-ti cureti piscina?

As Piscine din Timisoara iti sare in ajutor cu o gama variata de produse si servicii, la preturi mai mult decat rezonabile!

asSpecialistii As Piscine stiu totul despre piscine, produsele de curatare, dar si modurile de intretinere ale acestora.

Cu o experienta deloc de neglijat in domeniu, angajatii firmei sunt gata la orice ora sa va ofere informatii utile, consultanta si ajutor in alegerea cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Construirea, echiparea, exploatarea si servisarea piscinelor, dar si domeniul SPA (Sanitas Per Aquam), sunt domenii in care As Piscine exceleaza, detasandu-se de firmele similare de pe piata.

Relaxare, confort si preturi accesibile tuturor- aceasta este oferta firmei As Piscine.

Reconditionare piscine vechi, service pentru piscine ori SPA, echipamente de calitate si substante la standarde europene, toate doar la As Piscine!

Firma este partenera cu numeroase societati de renume in domeniu, cum ar fi Albixon, Aqua SpA Italia, Chemoform, Filtrinov ori Rehau.

p2As Piscine le pune la dispozitie clientilor sai o gama variata de piscine, interioare si exterioare, de diferite forme si dimensiuni :

– Piscine modulare din panouri tratate anticoroziv
– Piscine din ALU-ZINC . Reprezinta o combinatie intre panourile de tabla de otel de 2mm, tratata chimic cu zinc, ce ii confera o protectie maxima, si aluminiu 100%, care impune materialului durabilitate maxima.

– Piscine din beton monolit
– Piscine din materiale compozite (fibra de sticla)

p1Piscinele metalice Hobby Pool sunt de productie germana, in variate dimensiuni si modele. Construite din otel galvanizat, le gasiti in forma ovala, rotunda ori de 8. Piscinele pot avea adancimi de 120, 135 sau 150 cm

Piscinele modulare metalice sunt confectionate din panouri metalice  protejate impotriva coroziunii cu un aliaj aluminiu-zinc, ceea ce le confera o rezistenta deosebita la coroziune. Mai puteti gasi si piscine modulare din blocuri de beton, izolate termic.

Piscinele monobloc din fibra de sticla sunt confectionate din materiale compozite, rasini poliesterice nesaturate armate cu fibra de sticla. As Piscine va ofera modelele Sanmarino, Stefano, Roma si Roma Maxim.

As Piscine – rasfat si calitate !

Leave a Comment