Telefon: +40 733 195 582 E-mail: sales@aspiscine.ro

Piscine Timisoara cu As Piscine

Posted by admin 20.07.2016 1 Comment(s)

Dintotdeauna ai visat la o casa mare si, desigur, la o piscina. A avea o piscina in propria curte este, probabil, al doilea mare vis al tuturor oamenilor, cand vine vorba de construirea si amenajarea unei case. Piscina proprie poate avea numeroase avantaje; acum poti imbina utilul cu placutul, adica, te poti relaxa prin inot, dar poti avea grija si de propria silueta si sanatate. Se stie ca inotul este unul dintre cele mai complexe sporturi, iar acum poti beneficia de el chiar la tine acasa. O piscina doar pentru tine este un vis care poate deveni realitate cu ajutorul firmei As Piscine din Timisoara. Aceasta firma este specializata in montarea de piscine si poti apela cu incredere la serviciile ei.

Despre As Piscine

As Piscine a luat nastere in Timisoara inca de acum foarte multi ani. Domeniul principal al societatii este acela de comercializare si distribuire de piscine, fie ca este vorba de piscine fixe, modulare sau metalice.
Calitatea serviciilor si a produselor, priceperea echipei, cat si seriozitatea si implicarea sunt cateva din calitatile As Piscine, care au facut din aceasta companie una dintre cele mai valoroase de pe piata romaneasca de profil.
De asemenea, As Piscine iti pune la dispozitie vastele cunostinte din acest domeniu pentru alegerea celei mai bune piscine si solutii, in functie de prioritatile si necesitatile tale.

Servicii si produse As Piscine

As Piscine iti poate pune la dispozitie numeroase produse si servicii de calitate precum:

– Servicii de reconditionare a piscinelor;
– Piscine modulare sau piscine monobloc confectionate din fibra de sticla;
– Accesorii pentru piscine: copertine, prelate si dispozitive de inot contra curentului;
– Wellness: saune finlandeze, arome pentru sauna si accesorii de intretinere SPA;
– Produse de tratare a apei;
– Accesorii pentru plaja;
– Minipiscine;
– Finisaje piscine.

Informatii despre piscinele As Piscine

As Piscine din Timisoara iti pune la dispozitie mai multe tipuri de piscine pentru locuinta ta:

– Piscine modulare, alcatuite din panouri tratate anticoroziv;
– Piscine din aluminiu-zinc, sunt foarte rezistente si prezinta durabilitate in timp;
– Piscine din beton monolit;
– Piscine alcatuite din materiale compozite, adica din fibra de sticla.

Toate aceste piscine se gasesc in marimi diferite, in functie de spatiul de care dispui. De asemenea, le poti monta atat la exterior, cat si la interior. Piscine Timisoara cu As Piscine1Preturile sunt excelente, iar calitatea este de necontestat.
Un model de piscina comercializat de catre As Piscine este Piscina metalica Hobby Pool. Acest tip de piscina este importat din Germania si poate avea forme si dimensiuni diferite. Este construita din otel galvanizat si poate avea o forma rotunda, ovala sau in forma de 8. Adancimea variaza intre 120, 135 si 150 cm.
Toate aceste piscine se livreaza cu un kit care include structura metalica a piscinei, pompa de piscina, filtru pentru nisip, duze de refulare si aspirare, skimmer, scara din inox si tevi si racorduri din PVC. Acest kit mai poate contine optional si un sistem de iluminare sau prelate. Acest tip de piscina poate fi montata suprateran, ingropata sau semiingropata. Ca avantaje, ele prezinta cost mic si executie rapida.
Un alt model este piscina modulara, care este confectionata din panouri metalice si prezinta un aliaj de cupru si zinc, care ii confera rezistenta impotriva coroziunii. Aceste piscine pot fi confectionate si din blocuri de beton.
Piscinele monobloc sunt alcatuite din rasini poliesterice nesaturate, care sunt armate cu fibra de sticla.

Astfel, As Piscine iti ofera diferite modele de piscine, in functie de posibilitatile tale materiale si in functie de spatiul de care dispui.

1 Comment(s)

victoria:
04.06.2017, 09:29:42 PM
Reply

as dori sa stiu pretul si dimensiunile la aceasta piscina din imagine si daca se poate pune complet deasupra deci sa nu fie deloc ingropata

Leave a Comment