Telefon: +40 723 088 352 E-mail: sales@aspiscine.ro

Accesorii

  • Dacă ați terminat construcția unei piscine, știți desigur că lucrurile nu se termină aici. Construirea unei piscine este doar primul pas necesar pentru a vă bucura de propria oaza de liniște, confort și relaxare. Indiferent că este amplasată în interior sau la exterior, piscina are nevoie de întreținere permanentă. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, vă punem la dispoziție o serie de accesorii care să vă ușureze sarcinile de zi cu zi și care sa vă sporească doza de confort.


Cel mai des veți avea nevoie de substanțe pentru tratarea și igienizarea  apei, dozatoare plutitoare pentru chimicale, roboți pentru curățare, dar există și alte accesorii  pe care ar trebui să le dețineți. Motivele pentru care vi le recomandăm sunt simple. Iata doar câteva dintre ele:

·        Copertina

Copertina reprezintă o componentă importantă pentru orice piscină, mai ales pentru cele amplasate în aer liber. Aceasta protejează apa de impurități și înfrumusețează întregul ansamblu. În funcție de model, dimensiuni sau culoare, noi vă oferim copertine dure, de calitate superioară, disponibile atât la dimensiuni standard, cât și la comandă. Sunt rezistente la grindină, protejează împotriva radiațiilor UV și pot fi utilizate tot anul. Pot fi folosite pentru diverse tipuri de piscină, deoarece dimensiunile sunt ajustabile. Puteți opta pentru culori diferite, precum alb-perlă, sidefiu deschis, bleu, gri-piatra sau orice altă culoare.

        ·        Acoperișul

Acoperișurile reprezintă o investiție utilă pentru un posesor de piscină. Acesta asigură o protecție pentru apă împotriva frunzelor, prafului, și altor impurități. Vă asigură o încălzire suplimentară a apei prin efectul de seră. Astfel sezonul de înot se prelungește cu cca. 2 luni. De asemenea vă protejează apa de ploi, ceea ce se traduce într-o calitate superioară a apei și un consum mai redus de chimicale.

·        Prelatele

Prelatele  sunt utile pentru acoperirea piscinei pe perioadele în care nu este folosită. Acestea pot fi confecționate special pentru vară din materiale cu protecție UV. Pentru iarnă prelatele sunt confecționate din materiale speciale, rezistente la greutatea precipitaților. De asemenea pot fi cu bare de aluminiu acestea asigurând securitatea animalelor sau copiilor care ar călca accidental pe ele.

·        Dușurile solare

Dușurile solare pentru piscină sunt un accesoriu util și ușor de integrat în ansamblu. Acestea pot fi utilizate atunci când preferați să faceți un duș în aer liber, sau pentru a vă curața de praf, nisip sau alte impurități, înainte sau după ce înotați în piscină. Sunt ecologice și economice, au funcții diverse, dispun de o capacitate generoasă, și au un design deosebit.

·        Înot contracurent

Sistemele de înot contracurent reprezintă modalitatea perfectă pentru a vă personaliza piscina. Prin sistemele de înot contracurentului pe care vi le punem la dispoziție, puteți transforma înotul într-o activitate mai distractivă și mult mai solicitantă. Sunt deosebit de eficiente mai ales dacă practicați înot de performanța sau doriți să vă mențineți într-o formă fizică de invidiat. Avem sisteme de înot contracurentului inclusiv pentru înotătorii de performanță (înot de performanță, triatloniști, etc.)

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.

  • Cascade

Cascadele sunt accesorii care infrumuseteaza o piscina si au si un rol de relaxare, atat prin sunetul apei care cade, cat si prin masajul care il produce jetul de apa.

Sunt echipamente confectionate din otel inox, ceea ce le confera o viata lunga si rezistenta la agentii chimici folositi in intretinerea piscinelor