Articole

5 Tehnologii Fără de Care Piscina Ta NU Poate Funcționa

canopy island 2

În secolul XXI, avem nevoie de tehnologie care să ne ajute în aproape tot ceea ce facem în viața de zi cu zi. Fie că este vorba de comandarea de mâncare, de selectarea muzicii noastre preferate sau de gestionarea unei piscine de lux, tehnologia va juca un rol important în îndeplinirea sarcinii în cel mai convenabil mod.

canopy island 1

În 2021, puterea tehnologiei a fost cu adevărat pusă la încercare, deoarece măsurile de distanțare socială au forțat oamenii să stea acasă și să se bazeze pe diferitele lor dispozitive electronice pentru muncă și divertisment.

Casa a devenit un loc atât pentru muncă, cât și pentru plăcere, așa că asigurarea că este bine echipată și actualizată ar trebui să fie o prioritate.

Pentru a profita la maximum de piscina dvs., este o idee bună să păstrați totul în cea mai bună stare posibilă.

Aceasta înseamnă că s-ar putea să vă regândiți cele mai bune tehnologii pentru piscine.

Sisteme de control inteligente

Avem acum controale inteligente asupra diferitelor sisteme hardware din casă, de la lumini și termostate la încuietori și camere de securitate, așa că de ce nu și automatizarea piscinei?

Acum este posibil să vă gestionați piscina de la o telecomandă, care ne poate oferi putere asupra a tot ceea ce se leagă la piscină, cum ar fi pompele, sistemul de filtrare al piscinei, încălzirea și iluminatul.

Ele pot fi, de asemenea, conectate la dispozitive de asistență pentru casă sau smartphone-uri, astfel încât să puteți urmări și ajusta piscina oriunde v-ați afla.

Iluminare incredibilă

Cu ajutorul luminii LED, piscina dvs. poate fi bine iluminată și mai funcțională sau poate fi spectaculoasă din punct de vedere vizual. Luminile cu LED-uri vin într-o varietate de culori și tipuri și pot fi folosite pentru a ilumina caracteristici ale piscinei, cum ar fi jeturile laminare și cascadelede la piscină cu stânci sau cascadele de la piscină din inox.

Piscine La Comanda Sorin 7

Puteți organiza un spectacol pentru vizitatori în timpul unui grătar sau petrecere, cu lumini multicolore rotative care se schimbă rapid și funcționează bine cu muzica.

Luminile moderne cu LED pentru piscină sunt eficiente din punct de vedere energetic; au luminozitate îmbunătățită și durate de viață mai lungi.

Elemente ale apei

Elementele de apă pot face o diferență semnificativă pentru o piscină și pot fi tușa finală care aduce laolaltă întreagă experiență de la piscină.

Elementele de apă vin în multe tipuri și stiluri diferite, cum ar fi fântâni, cascade și chiar peșteri artificiale. Acestea pot fi folosite pentru a împărți o piscină în diferite zone, astfel încât copiii să poată sta într-o zonă de mică adâncime desemnată.

Barboatoarele cu fântână în zonele puțin adânci pot fi, de asemenea, distractive pentru copiii mici, cu care să se joace. Elementele apei sunt o modalitate de a circula și de a filtra apa dintr-o piscină, creează un sunet relaxant al apei care se scurge și sunt plăcute din punct de vedere estetic.

De asemenea, mențin piscina răcoroasă, împiedicând soarele să încălzească apa, iar sunetul moale al apei poate ajuta la reducerea stresului.

Prelate >pentru acoperit piscina

Piscinele în aer liber trebuie acoperite pentru a preveni adunarea frunzelor și a resturilor în apă care provoacă costuri suplimentare de curățare, de asemenea în perioada rece se folosesc prelate de iarnă pentru piscină.

Dar prelatele pentru acoperit piscina sunt uneori inestetice și pot fi dificil de depozitat atunci când nu sunt folosite.

Prelatele pentru acoperit piscina pot crea, de asemenea, o sarcină suplimentară în acoperirea și descoperirea piscinei și pot fi un obstacol atunci când utilizați piscina.

thumb tripsa

Toate acestea pot fi evitate cu o prelată ascunsă pentru piscină, care poate fi depozitată în siguranță într-un panou de la fundul piscinei.

Aceste capace pentru piscine sunt complet automatizate și deschid și închid piscina cu o singură comandă simplă, pe care o puteți configura în sistemul dumneavoastră de control inteligent.

Unități în contracurent

Pentru cei care își folosesc piscina pentru înot sau pentru antrenament de fitness, o unitate încontracurent poate fi o caracteristică utilă.

A face ture de înot într-o piscină de o dimensiuni obișnuitepoate însemna să faci multe lungimi și schimbări de direcție pentru a obține un antrenament bun.

O unitate în contracurent face înotul mai dificil pentru înotători, similar cu setarea în sus pe o bandă de alergare. Este posibil să setați puterea curentului la cel mai eficient nivel, astfel încât nu este nevoie să continuați să schimbați direcția la capătul piscinei.

Funcția contracurent poate fi, de asemenea, o modalitate bună pentru copii de a-și dezvolta abilitățile de înot în condiții mai dificile.

Piscinele trebuie modernizate din când în când, iar asta înseamnă o aplicare serioasă a tehnologiei. Fără a ne reface piscinele, este ușor să rămânem în urmă cu vremurile.

Cu o tehnologie inteligentă și o gamă de caracteristici speciale din care să alegi, piscina ta poate fi actuală, atractivă și sigură. În 2022, siguranța este o preocupare cheie, așa că cel mai bine este să stai acasă și să te bucuri de luxul piscinei.