Articole

8 Idei pentru Îmbunătățirea Piscinei sau a SPA-ului Tău

Untitled design 2

Care sunt elementele care fac o piscină mai utilă și mai atractivă

Fără îndoială că 2022 va fi anul în care oamenii vor dori cu adevărat să aibă o piscină. În acest stadiu, nimeni nu poate fi sigur dacă și când călătoriile în străinătate vor reveni la normal și nu există garanții că restricțiile nu se vor schimba în viitor.

Chiar și în cazurile în care putem călători în anumite locații străine, nu va fi la fel de convenabil ca înainte și, eventual, nici la fel de plăcut.

Din motive de sănătate și pentru a evita restricțiile în vigoare, precum și o atmosferă ușor nefirească în locurile publice, a rămâne acasă pare a fi cea mai sigură opțiune.

Aceasta înseamnă că regândirea spațiului interior și exterior de acasă nu ar putea veni într-un moment mai bun. Există diferite moduri prin care vă puteți moderniza și renova piscina pentru a o face un loc mai plăcut pentru a vă petrece timpul.

Refinisare și înlocuire plăci

Adesea, plăcile trebuie înlocuite după câțiva ani de utilizare, în special la linia de plutire. Acest lucru poate modifica complet aspectul unei piscine și o poate face mult mai atrăgătoare pentru înotători.

Există o gamă largă de opțiuni pentru tipurile de plăci, cum ar fi sticlă, piatră și porțelan. De asemenea, puteți alege să vă personalizați piscina cu un mozaic distractiv sau chiar plăci care strălucesc în întuneric, care vor fi distractive pentru copii.

Iluminare LED

Iluminarea de la lumini LED subacvatice poate crea atmosfer unei zone de piscină. De asemenea, sunt convenabile pentru o baie de seară sau de noapte, asigurându-vă că puteți preveni eventualele accidente.

Luminile LED pot fi eficiente din punct de vedere energetic și pot fi ușor ajustate pentru culoare și intensitate folosind un controler logic. Pot fi utile pentru a crea atmosfera potrivită pentru ocazii speciale, precum o petrecere la piscină sau o seară de dragoste.

Cascadă

Există diverse beneficii în adăugarea unei cascade la piscina voastră. Ele oferă sunetul natural al apei curgătoare într-o piscină care poate fi relaxantă și terapeutică, blocând zgomotele de fundal și ajutând la inducerea somnului.

sorin hotspot

Atunci când cascadele pentru piscine sunt proiectate cu grijă, pot arăta grozav și pot aduce mișcare într-o piscină statică. O cascadă în stâncă poate să semene cu un pârâu de munte și chiar să atragă fauna sălbatică și să îmbunătățească ecosistemul natural al grădinii tale.

Cascadele din inox pentru piscină sunt și ele o achiziție bună și sunt foarte cerute de către beneficiari.

Pasarele

O altă abordare naturală ar putea fi o pasarelă în pantă cunoscută sub numele de intrare pe plajă. Acesta este perfectă pentru vâslit, introducerea copiilor mici în apă sau pur și simplu relaxare pe un șezlong sau un baldachin pentru piscină în timp ce vă răcoriți picioarele în apă.

Intrările pe plajă vă permit să intrați treptat în piscină, fără a fi nevoie să săriți sau să urcați brusc. În același mod, ieșirea din piscină este mai ușoară, ca și cum ați fi la plajă.

<h3Pardoseala

Nu suntem întotdeauna fizic în piscină în timp ce ne bucurăm de ea, așa că este important să avem o terasă adecvată sau o zonă de terasă pentru plajă sau pentru a ne bucura de băuturi răcoritoare.

alexandra hotspot

Există diverse opțiuni de design din care să alegeți, cum ar fi pavaj, piatră naturală sau lemn. În timp ce un design pavat pare mai ordonat și simetric, un design personalizat cu piatră naturală poate da piscinei un caracter mai deosebit, mai potrivit grădinii din jur și designului piscinei.

<h3Foc

Pentru a crea un spațiu de locuit în aer liber cald și primitor, unul dintre cei mai importanți factori este iluminatul, mai ales pentru a vă bucura de zona piscinei după lăsarea serii.

Când sunt folosite cu gust, caracteristicile care încorporează focul pot aduce ceva entuziasm în zona piscinei dvs.

Barboatoare de fântână

O altă modalitate prin care puteți aduce o caracteristică de apă interesantă în piscina dvs. este cu barbotatoarele de fântână, care sunt mini fântâni care pot fi construite în zonele puțin adânci ale piscinei.

Acestea sunt mici jeturi de apă care se aruncă în sus și apoi se prăbușesc înapoi în piscină într-un efect de jacuzzi. Pot fi foarte distractive pentru copii, aduc un oarecare interes pentru piscina dvs. și sunt o opțiune accesibilă.

Cinema la piscină

Deși este posibil să nu implice în mod direct piscina dvs. în sine, completarea piscinei dvs. cu un ecran de cinema și o zonă de vizionare poate aduce acel element surpriză pe care îl căutați.

Acest lucru ar putea face parte dintr-un foișor adaptabil sau o terasă care poate fi transformată rapid într-o sală de film.

O piscină este o caracteristică de lux a oricărei proprietăți, așa că cei care au una ar trebui să profite la maximum de ea.

Piscinele trebuie întreținute și modernizate în toate modurile posibile, astfel încât să poată fi folosite la adevăratul lor potențial, de asemenea, ar trebui să fie protejate pe perioada iernii cu prelate pentru piscină.