Articole

Pisinele ENDLESS POOLS sau cum să înotați pe tot parcursul anului, comod și confortabil în casa dumneavoastră.

EndlessPoolWintetr

Imaginați-vă, că ajungeți acasă după o zi lungă la serviciu. Frigul și oboseala resimțite de-a lungul zilei vă fac să visați la zilele de vară sau  de concediu, atunci când toate problemle par să dispară și când aveți parte doar de momente de fericire. Numai că e iarnă, e încă frig, iar momenele de relaxare sunt foarte departe…

Ei bine, acesta poate să fie doar un scenariu prost! J Pentru că există relaxare și momente de fericire și într-o astfel de zi mohorâtă. Și puteți să vă bucurați de ele în intimitatea propriului dumneavoastră cămin.

 Contactați-ne și veți avea propria piscina instalată  în intimitatea casei dumneavoastră, cu apă la temperatura dorita, cu mai putin clor decat apa de baut – o piscina care se poate instala aproape oriunde, în interior sau afară și pe care să o folosiți în fiecare zi pentru inot, aerobic acvatic, hidroterapie si distracția familiei.

Va prezentăm Endless Pool, piscina inteligent concepută pentru lumea de astazi.

Endless Pool este o piscină mică cu MARI beneficii! Din 1988, mai mult de 20.000 clienți din întreaga lume au realizat beneficiile exercițiilor acvatice, în intimitatea și confortul casei lor. Acum este randul dumneavoastră. Endless Pool este ideala pentru:

·        Sănatate și Condiție fizică

·        Înot și Aerobic acvatic

·        Hidroterapie

·        Antrenament pentru triatlon

·        Distracția familiei

·        Bucurie pură

 

Într-o piscina Endless Pool înotul dumneavoastra este cu 20-30% mai eficient. Beneficiile asupra condiției fizice sunt extraordinare! Cu avantajul de a avea o piscină acasă, puteți să includeți programul de înot în rutina dumneavoastră zilnică. Fară blocaje de trafic, fară taxe de agrement, fară culoare aglomerate. Sunteți liberi să înotați după  propriul program. Imaginați-vă cât de bine este să înotati 20 de minute în fiecare dimineață înainte de a pleca la serviciu, sau să vă bucurați de câteva exerciții  ușoare de aqua gym inainte de culcare. Cu o piscina Endless Pool toate acestea sunt posibile!

Adăugarea unei oglinzi subacvatice permite să vă analizați tehnica și să corectați imediat eventualele greșeli de postură. Opțiunea mp3 vă permite sa asculați muzică în timp ce înotați.

Piscinele Endless Pools au ajutat mii de oameni să se bucure de o noua viață sau să-și îmbunatățească sanatatea și buna dispoziție aducând înotul în rutina lor. Chiar și dupa 10 ani de utilizare, 90% din posesorii de piscine Endless Pools înoată saptamanal!

Endless Pool este un sistem complet care include piscina, plus un sistem de filtrare, sistem de încalzire, filtrarea și purificarea apei, un generator de curent pentru înot și conducte de returnare a apei în piscină. Opțiunile cele mai populare includ modele mai late, mai lungi și mai adânci, copertine de securitate retractabile, trepte/scaune interioare, scari exterioare, mască din materiale sintetice și lumini subacvatice.

Iar daca imaginile nu v-au convins, accesați link-ul de mai jos pentru mai multe informații.

https://www.youtube.com/watch?v=1fFAai0nMHo