Configurator gresie Rosa Gres

Cei peste 40 de ani de experiență și mii de proiecte realizate în toată lumea reprezintă cheia specializării Rosa Gres: producerea de plăci ceramice porțelanate presate și pachete de soluții care să ușureze proiectarea și construcția piscinei.

Alegând gresia porțelanată pentru finisarea piscinei veți primi:

  • Soluții complete – esențiale pentru întreg procesul de creere și construcție al piscinei, de la proiectare și arhitectură la alegerea celui mai potrivit sistem constructiv și a plăcilor porțelanate aferente.
  • Soluții inovative – canalul colector din gresie porțelanată într-o variată gamă de culori; sistemul nostru exclusiv de finisaj antiderapant, confortabil și ușor de curățat.
  • Soluții practice și flexibile care pot fi aplicate oricărui proiect de piscină: de la piscinele pentru competiții sportive, la piscinele pentru hoteluri, centre de sănătate, piscine publice sau private.

De ce să alegi gresia portelanată presată pentru piscina ta? Pentru că este cel mai sigur, mai rezistent si mai igienic material.

Cu placile de gresie porțelanată presată Rosa Gres, în mai mult de 30 de nuante și texturi deschizi ușa imaginației tale. Poti alege de la stilul minimalist la cel neo rural, de la provensal la cosmopolitan, sau traditional, mediteranean, urban. Cu noi nu există limite, tu decizi, tu alegi.

Rosa Gres te ajuta să-ți creezi propriul stil in construcția piscinei tale și să o realizezi unică și personalizata. Plăcile de gresie porțelanată oferă un design complet integrat atât în interiorul piscinei, cât și împrejurul acesteia, pe terasa exterioară și interioară. Gresia porțelanată presată antiderapantă Rosa Gres îți oferă siguranță prevenind alunecarea și își menține proprietățile în timp.

Folosiți configuratorul de piscine si alegeți unul dintre modelele disponibile, apoi solicitați-ne o ofertă. Va garantăm ca la final,  piscina dumneavoastră va fi una spectaculoasă!