Articole

Care sunt echipamentele necesare pentru o functionare corecta a piscinei

summer fun pool noodle in a swimming pool CKX6BMS

Mic ghid de echipamente pentru piscine

Pe blogul AS Piscine încerăm să vă oferim cele mai populare articole despre echipamente pentru piscină, sisteme de tartare a apei sau substanțe necesare pentru a avea o apă limpede și dezinfectată. În general încercăm să vă punem la dispozitie tot ce aveți nevoie pentru a vă transforma piscina într-o oază de liniște și relaxare. De la proiectare până la execuție colaborăm și folism produse aparținând mărcilor de top ale producătorilor de piscine, așa că la AS Piscine veți găsi ultimele modele de echipamente și accesorii la prețuri corecte.

ilioiu hotspot

Instalarea celor mai bune echipamente pentru piscină  aduce satisfacție deoarece aceasta va funcționa fără probleme și va arăta fantastic sezon după sezon. Nu facem rabat de la calitate, pentru că în timp am învățat că un client mulțumit constituie cea mai bună recomandare.

Filtre pentru piscină

Fără un filtru pentru piscină care să funcționeze după un ciclu de filtrare corect calculat, apa din piscină ar deveni rapid tulbure,  și la scurt timp după aceea s-ar degrada.

A doua cea mai importantă piesă a echipamentului pentru piscină este  pompa pentru piscină. Cea mai importantă sarcină a pompei este recircularea: ea aspiră apa din piscină, o trimite în sistemul de filtrare, unde este curățată, după care este direcționată înapoi în bazin prin intermediul uneia sau mai multor duze. O pompă bună ar trebui să recircule complet, de 1,5 ori, în aproximativ 8 ore, întregul conținut al piscinei.

Echipamente pentru tratarea apei

Adăugarea unei cantități suficiente de dezinfectant în piscină este esențială pentru menținerea apei curate și limpezi. În funcție de modalitatea prin care ați hotărât să faceți tratarea apei și de echipamentul de tratare cu care aceasta este prevăzută veți avea nevoie de diferite tipuri de chimicale cum ar fi tablete de clorsare granulată, regulator de pH, substanțe algicide sau substanțe pentru floculare.

Sisteme de încălzire piscină – pe gaz, electrice, solare

Pentru unii, un sistem de încălzire pentru piscină este considerat un lux opțional, în timp ce alții nu își pot imagina piscina fără un o astfel de opțiune. Putem discuta despre pompe sau schimbătoare de căldură, pe care chiar dacă nu le montați odată cu construcția piscinei, este bine să le aveți în vedere chiar în faza de proiectare. Camera tehnică și sistemul de instalații vor fi configurate încă de la început pentru încălzire, ulterior fiind mai dificil și presupunând costuri mai mari. Beneficiul principal al unui astfel de sistem este că odată instalat, acesta va prelungi sezonul de înot cu cel puțin două luni.

Echipament de curățare a piscinei

Tratarea apei cu ajutorul substanțelor chimice nu este suficientă pentru a păstra piscina curată. Se poate întâmpla să cadă frunze în apă sau să se adune nisip pe fundul piscinei. Toate aceste elementre trebuie adunate, deoarece în timp ele pot afecta finisajul piscinei, sau pot chiar bloca sistemul de filtrare. Aspirarea și curățarea piscinei se poate face manual sau automat. Dacă în pimul caz discutăm despre accesorii simple precum perie, minciog sau aspirator manual, în cel de-al doilea caz vorbim despre roboți performanți care fac toată această oprațiune în locul vostru.  Dintre echipamentele pentru piscină, robotul este cea mai frecventă alegere.  Magazinul nostru fizic (pe Splai Peneș Curcanu nr 4-5 în Timișoara) și online- AS Piscine, vă oferă o gamă diversificată de echipamente pentru curățarea piscinei.

Dacă aveți întrebări despre înlocuirea sau instalarea oricăruia dintre echipamentele pentru piscină, sunați-ne sau trimiteți un e-mail pentru a începe o conversație cu unul dintre consultanții noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *