Articole

Construiește Piscina de Vis în 5 Pași Simpli

Construiește Piscina de Vis în 5 Pași Simpli

Care sunt pașii simpli de urmat pentru a realiza piscina visurilor tale

Cu siguranță ți-ai format cel puțin o imagine mentală despre cum ar trebui să arate piscina perfectă!

Flashy și modern? Clasic și tradițional? Luxos și exotic?

Noi îți putem transforma acest vis în realitate, ușor, cu devotament și respectând calitatea produsului finit.
Indiferent de stilul tău, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să  găsești o  companie potrivită de construcție de piscine, care te poate ajuta să realizezi piscina de vis pe care o dorești.

Dacă încă nu știi ce anume cauți sau care este modelul potrivit pentru spațiul pe care îl deții, citește mai departe deoarece am alcătuit această listă scurtă, ușor de citit, despre cum să-ți construiești piscina visurilor tale. 

Pasul 1: Caută inspirație pentru construcția piscinei tale

Fie că ai visat de ani de zile să începi construcția piscinei, sau ideea este nouă, verifică câteva imagini online pentru a te inspira. Site-uri precum Houzz și Pinterest sunt minunate! 

Poți găsi o mulțime de idei frumoase și inspirație pentru construcția piscinei tale. Doar caută cuvântul „piscine” și salvează fotografiile care îți plac cel mai mult! Vei avea nevoie de aceste fotografii mai târziu, când începi să discuți cu un constructor de piscine.

Asigură-te că alegi o companie de construcție de piscine în care ai încredere, conștientă de nevoile tale, care îți oferă siguranța lucrului bine făcut, garanție și sustenabilitate pe termen lung și la care prețul de construcție al piscinelor este foarte bun în raportul calitate-preț .

Pasul 2: Programați o sesiune de consultanță GRATUITĂ 

Acum că ai câteva idei grozave pentru piscina de vis, este timpul să contactezi un constructor de piscine

Acceseaza site-ul nostru web și alege în calendar ziua și ora în care să discuți cu noi și programează o discuție telefonică.

Pasul 3: Consultanță, inspecție și discuții

După ce am înțeles ce anume iți dorești îți vom face o ofertă preliminară. Dacă ești de acord cu ea, următorul pas este o vizită a echipei AS Piscine la tine acasă! În timpul acestei vizite, verificăm curtea pentru a înțelege mai bine cum te putem ajuta să realizezi piscina visată în căminul tău. Ne vom asigura cu mare atenție că analizăm în detaliu spațiul deținut de tine și vom ține cont de dorința ta dar și de bugetul tău . 

După inspecția în curte, ne așezăm și discutăm despre construcția piscinei tale. Acesta este momentul în care ne împărtășești ideile, ne arăți fotografiile care te-au inspirat, viziunea de ansamblu și orice alte preocupări sau întrebări pe care le ai.

Ce înseamnă consultanță în domeniul piscinelor sau a centrelor SPA?

  •   Determinarea unui amplasament optim (prin respectarea condițiilor de intimitate, alegea unui loc  protejat de vânt, sau ferit de expunerea la soare);
  •   Stabilirea cu exactitate a proiectului ce urmează să fie executat;
  •   Integrarea proiectului în ansamblul proprietății clientului;
  •   Verificarea solului și a vegetației din imediată apropiere;
  •   Alegerea modelului de piscină (formă, dimensiuni, adâncime, culoare, material);
  •   Alegerea echipamentelor necesare dotării piscinei sau a centrelor SPA;
  •   Schițarea planurilor de trasare a căilor de circulație către piscină și în jurul acesteia;
  •   Evaluarea opțiunilor și a accesoriilor disponibile, precum și calcularea costurilor aferente;
  •   Estimarea bugetului de construcție și funcționare al piscinei sau al centrului SPA

Pasul 4: Proiectarea piscinei 

AS Piscine îți va oferi o versiune finală a designului piscinei tale. Vom stabili împreună unde amplasăm căminul tehnic, scările de acces în piscină, care va fi dimensiunea plajei și unde este indicat să amplasezi eventualele accesorii suplimentare (elemente de foc, cascade, dușuri, etc).  Odată aprobate toate aceste detalii, suntem gata să trecem la pasul 5: construirea efectivă a piscinei de vis!

Pasul 5: Construcția piscinei

Acum urmează partea distractivă: poți să te așezi și să te relaxezi în timp ce noi facem munca grea! În calitate de constructor de piscine, echipa noastră specializata se ocupă de fiecare parte a procesului, inclusiv:

– Săpătura și săparea curții;

– Formarea piscinei din beton, pereți, bretele și grinzi;

– Instalații sanitare si electrice piscine;

– Finisajul personalizat al piscinei;

– Elemente de apă și elemente de foc;

– Tobogane și grote;

– Realizarea sistemului de filtrare al piscinei;

– Promitem să vă terminăm piscină la timp și în buget

Ești gata pentru ca piscina visurilor tale să devină realitate? Contactează AS Piscine astăzi pentru a începe!
Construim piscine uimitoare și ne-ar plăcea să aducem la viață viziunea ta. AS Piscine face ca procesul de construcție al piscinei să fie ușor și fără stres. Ne ocupăm de fiecare pas al procesului, așa că tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să lași echipa noastră de experți să îți construiască piscina visurilor tale!

Împreună, îți putem transforma visul din curtea  în realitate.